Plåtprodukter tillverkade med stor kompetens

Behöver du produkter av plåt, av hög kvalitet, och till ett bra pris?​​ Då kan O-profil AB vara rätt samarbetspartner för dig. Här hittar du produkter av hög kvalitet, och de tillverkar gärna specialanpassade serier, hundra procent anpassade efter ​​​kundens behov och önskningar. Dessa plåtprodukter behöver inte heller kosta speciellt mycket, utan kommer till en rimlig prisbild.

De åtar sig en rad olika former av uppdrag. Vanligt förekommande sådana är exempelvis rör, rännor, fasadbeklädnader, beslag och annat. De kan det mesta som har med plåt att göra, helt enkelt, och efter 24 år i branschen är det inte mycket de inte har sett eller gjort vid det här laget.

Företaget bildades 1994, av far och son Olsson, Åke och Mats. Sedan 15 år tillbaka är det Mats som driver företaget, uppbackad av sin fars långvariga kompetens och erfarenhet. Det är ett välmående företag. Detta har bland annat reflekterats av faktumet att de fick priset som årets företagare i Skurup 2012, ett pris som gällde 2011.

Plåtprodukter som lätt kan specialanpassas

Fokus ligger på att tillverka specialanpassade plåtprodukter till vettiga priser. Många kunder har behov av specialanpassade lösningar. O-Profil AB erbjuder just detta, och du kan hitta relevanta referenser på deras hemsida som ger en djupare inblick i deras arbete. 

De tillverkar med fördel mindre serier för företag i behov av specialanpassade lösningar, och de kan garanterat hitta en lösning som fungerar bra för just ert företag, utan att krydda priserna på ett onödigt sätt. 

Företaget har också ett stort miljötänk, bland annat återvinns all skrot. De tar hänsyn till det naturliga kretsloppet när det gäller allt de gör, och har också stor respekt för andra individers åsikter och värderingar. Det är alltså inte bara den yttre miljön som är viktig, utan även arbetsmiljön på företaget, både internt och externt. Vill du veta mer om deras företag och de tjänster de erbjuder, kolla gärna in deras hemsida. Där finns mycket matnyttig information.​